Αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής!! Παλιός έpwτας «ζωντανεύει» πάλι για αυτά τα ζώδια!

προβλέψεις, https://pagelife.gr/

Α ισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής!! Παλιός έpwτας «ζωντανεύει» πάλι για αυτά τα ζώδια!

Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής; Τι επιφυλάσσει αύριο για τα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός;

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και αμέσως ταράζει τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια. Ας δούμε τι λένε οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Πέμπτης 6-4-2018…

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Παρασκευής 6 -4-2018?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ποια Zώδια κάνουν Mεταξύ τους TEΛEIA xημεiα…

Κριός

Μπορεί να αισθάνεσαι πως το ρομαντικό σου ταξίδι με κάποιον πολύ σπέσιαλ τύπο, δεν έχει την εξέλιξη που θα ήθελες και είσαι διατεθιμένη να κάνεις τα πάντα για να πετύχεις το σκοπό σου. Όμως η ανυπομονησία σου, μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνεις αυτή τη στιγμή, είναι η αναθεώρηση των προσδοκιών σου. Ξέχνα το μέλλον για τώρα. Επικεντρώσου στο παρόν και απόλαυσε τη στιγμή. Όταν πρόκειται για την επεξεργασία προκλητικών εpwτικών ζητημάτων, το παρόν είναι πάντα δώρο.

Ταύρος

Θα είναι τόσο έντονες σήμερα οι ρομαντικές σκέψεις σου, που δε θά’χεις μυαλό, ούτε για δουλειά ούτε για άλλες υποχρεώσεις. Δες αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα καυτά σου όνειρα σήμερα, σαν καύσιμα κατά κάποιο τρόπο, στη δουλειά, για να γίνεις παραγωγική. Φύλαξε τις se ξι ιδέες σου, μέχρι να μπορείς να τους δώσεις όλη την προσοχή σου. Η Σελήνη από το απόγευμα μπαίνει στον αποφασιστικό Αιγόκερω και σε βοηθάει να κάνεις υπομονή, μέχρι να φτάσει η καυτή ημερομηνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Απίστευτο! Γvωστός έλληvας τραγουδιστής έγινε οδηγός ταξί: «Δεv είχα χρήματα ούτε για το σούπερ μάρκετ»

Δίδυμοι

Ο σύντροφός σου, πιστεύει πως απλά περνάς το χρόνο σου μαζί του, αγνοώντας τα συναισθήματά του. Είναι πιθανό, ο αγαπημένος σου να μην αναγωρίζει τη δουλειά που έχεις κάνει για τη σχέση. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποδείξεις στο ταίρι σου πως είσαι ολοκληρωτικά δοσμένη στη σχέση ακόμα κι αν χρειαστεί να δείχνεις εξωτερικά πολύ χαρούμενη. Σύντομα θα καταλάβει, πως η δέσμευσή σου είναι ουσιαστική.

Καρκίνος

Εξετάζοντας τα λάθη που έκανες σε μια προηγούμενη σχέση σου, θα είναι πολύ επικοδομητικό, γιατί πρόκειται σήμερα να αντιμετωπίσεις κάτι παρόμοιο με την τωρινή σχέση σου. Ίσως δεν έχεις συνειδητοποιήσει πως χρειάζεσαι ανεξαρτησία στον κόσμο σου, αλλά μόλις τα βρεις με τον εαυτό σου, θα καταλάβεις πως είσαι μαζί με το ταίρι σου σ’αυτό το ταξίδι. Σκέψου λοιπόν τις επόμενες ενέργειές σου, όσο πιο προσεκτικά γίνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Σπάει ταμεία στα ZARA!! Το εντυπωσιακό ανοιξιάτικο φόρεμα που κοστίζει μόνο 29 ευρώ

Λέων

Ένα ανοργάνωτο ξεκίνημα της μέρας, εξαιτίας ρομαντικών φαντασιώσεων,μπορεί να μετατραπεί σε παραγωγικότητα σήμερα. Θα κινητοποιηθείς, να μην αφήσεις πέτρα σήμερα στη δουλειά, επειδή θες να ασχοληθείς αργότερα, με τα νυχτερινά ρομαντικά σου σχέδια. Η συνειδητοποίηση των υποχρεώσεών σου, ακόμη κι όταν μεθάς από έpwτα, είναι κρίσιμη τώρα, και φαίνεται πως τη διαχειρίζεσαι, μια χαρά.

Παρθένος

Ακόμα κι αν γνωρίζεις πως δεν τα’χεις δώσει όλα σε μια σχέση που βρίσκεται σε εξέλιξη, είσαι αποφασισμένη, να τα αλλάξεις όλα σήμερα. Είναι σημαντικό να μην αισθάνεσαι ένοχη ή να επικρίνεις τον εαυτό σου, αλλά να του υπενθυμίζεις πως η αγάπη απαιτεί χρόνο και ο ρομαντισμός καλλιεργείται καλύτερα με τους αργούς ρυθμούς σου. Κάνε λίγα βήματα προς τον εpwτικό σου στόχο τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αποκλείεται να την αναγνωρίζαμε!! Δείτε πώς είναι σήμερα η «Παναγία» από τον «Ιησού της Ναζαρέτ»

Ζυγός

Όταν βρισκόμαστε στο μέγιστο επίπεδο άνεσης με τον σύντροφό μας, η αυτοπεποίθησή μας μπορεί να ξεφύγει από τα όρια. Ευτυχώς, η Σελήνη φεύγει από τον ογκώδη Τοξότη και μπαίνοντας στον Αιγόκερω, σου υπενθυμίζει να μείνεις σε ασφαλή ζώνη. Τα ρομαντικά ρίσκα συνεχίζουν, χάρη σε τρείς πλανήτες που περνάνε στον φλογερό Κριό. Όμως υπάρχουν άλλοι τέσσερις πλανήτες που βρίσκονται στον Αιγόκερω, που θα σε βοηθήσουν να πατήσεις παύση, αν αισθανθείς κίνδυνο.

Σκορπιός

Σκέφτεσαι να πάρεις ένα εpwτικό ρίσκο σήμερα, επειδή είσαι έτοιμη και πρόθυμη να κάνεις ένα άλμα για μια ξεχωριστή εpwτική σχέση. Είσαι πεπεισμένη πως οι προσπάθειές σου θα αντιμετωπιστούν με αποδοχή και ενθουσιασμό, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μην είναι τα πράγματγα όπως τα σκέφτεσαι. Πώς θα προχωρήσεις? Όρμα στον κίνδυνο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αν αποτύχεις, θα έχεις κάτι να συζητάς τις επόμενες μέρες. Αλλά αν πετύχεις ?

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Power of love: Δε το περιμέναμε!! Πάγωσε η Αθηνά με την δημόσια αποκάλυψη του Δώρου

Τοξότης

Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω και στον 2ο Οίκο σου – της περιουσίας – και σε προτρέπει να είσαι παραγωγική τις πρωινές ώρες, για να μπορείς αργότερα, να σχεδιάσεις τα εpwτικά σου πλάνα. Μόλις συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να αναπτύξεις μεγάλη ταχύτητα, θα εστιάσεις προσεκτικά στα καθήκοντά σου με θάρρος. Χαίρομαι που το κατάλαβες αμέσως, γιατί θα μπορέσεις να δώσεις όλη την προσοχή σου στο ταίρι σου το απόγευμα.

Αιγόκερως

Αν δεν έκανες την αυτοκριτική σου τον τελευταίο καιρό ίσως κατάλαβες γιατί δεν προσπαθείς καθόλου να φτιάξεις τα ερωτικά σου σήμερα. Ο σύντροφός σου πιστεύει πως παραείσαι σοβαρή ή πως δεν θες να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις ανοιχτά μαζί του. Ευτυχώς η Σελήνη θα μπει στο ζώδιό σου, και θα σε κάνει να αγκαλιάσεις με ευγνωμοσύνη τα εpwτικά σου. Όσο το συναίσθημα είναι αυθεντικό, αλλάζει η σχέση, πάντα προς το καλύτερο.

Υδροχόος

Ένα μέρος σου αγαπάει την ιδιωτικότητα, και είναι σε θέση να κάνει ακριβώς αυτό. Ένα άλλο μέρος θέλει πιο πολύ εpwτική ένταση με το ταίρι σου. Υπάρχει άραγε τρόπος να τα’χεις και τα δυο σήμερα? Ναι υπάρχει, όσο υπάρχουν καθαρά κίνητρα και αυθεντικότητα στις κινήσεις σου. Γνωρίζεις πως η ποικιλία στη σχέση, είναι το μεγαλύτερο μάθημα αγάπης και ξέρεις πως να το ζήσεις.

Ιχθύες

Αν αισθάνεσαι πως το ρολόι χτυπάει σε εpwτικούς τόνους σήμερα, καλύτερα ας είσαι παραγωγική στην αρχή της μέρας. Θα πραγματοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις σου νωρίς, για να βουτήξεις απερίσπαστη στα ερωτικά πλάνα σου αργότερα. Απλά να ξέρεις, πως ο στόχος δεν αποτελεί εγγύηση, επειδή έχετε ραντεβού. Είναι σημαντικό να δείξεις τις προθέσεις σου και ακόμη καλύτερο, αν αναλάβεις δράση… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…