Αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής!! Απροσδόκητη και ξαφνική επανασύνδεση για αυτά τα ζώδια!

προβλέψεις, https://pagelife.gr/

Α ισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής!! Απροσδόκητη και ξαφνική επανασύνδεση για αυτά τα ζώδια!

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής;

Τι επιφυλάσσουν τα άστρα αύριο για την αισθηματική σου ζωή; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Έχει μέλλον η σχέση σου;

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Κυριακής 8-4-2018:

Κριός

Θα πρέπει να κάνετε επίδειξη στον/στην σύντροφό σας και έχετε το κουράγιο να βρείτε τις λέξεις. Θα σας είναι δύσκολο να αφεθείτε και αυτό σας περιορίζει. Δεν έχετε την ικανότητα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Θα είστε πολύ πιο συναισθηματικοί από ότι συνήθως. Είναι καλό για εσάς να ανακαλύψετε τους λόγους που συμβαίνει αυτό και να βρείτε πραγματικές απαντήσεις.

Ταύρος

Η ευαισθησία σας κάνει την διαίσθησή σας αξιόπιστη. Οι αφυπνισμένες αισθήσεις σας σας δίνουν την δυνατότητα να καταλάβετε καλύτερα τον/την σύντροφό σας και τώρα είναι καιρός να κοιτάξετε εξονυχιστικά τα κίνητρά του/της. Θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση αν αφιερώσετε χρόνο σε έναν φίλο που χρειάζεται όλη σας την υποστήριξη. Πιθανή συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Γιατί έρχεται στον ύπνο σου, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που έχει πε8άνει?

Δίδυμοι

Τα έντονα συναισθήματά σας θα χαλαρώσουν και αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε κοινό έδαφος. Σήμερα θα είστε και οι δύο εποικοδομητικοί. Ο/η σύντροφός σας είναι πιο δεσμευμένος από όσο αντιλαμβάνεστε. Η ανάλαφρη διάθεσή σας και η κοινωνική σας φύση θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τις σχέσεις σας σε μια καλή και μακροπρόθεσμη βάση.

Καρκίνος

Υπάρχει γύρω σας ηρεμία και γοητεία και αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο βαθιές τις υπάρχουσες σχέσεις σας. Θα μπορείτε να εκμεταλλευθείτε καλύτερα τις απολαύσεις που σας προσφέρονται. Μην επικεντρώνεστε μόνο στις δικές σας ανάγκες. Αισθάνεστε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε με τους άλλους. Η τρυφερότητά σας είναι μεταδοτική και θα περάσει και στους γύρω σας. Πιθανόν τυχαία συνάντηση με παλιό έpwτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:>  Μόλις Έσκασε: Οι φωτό που τον πρόδωσαν! Ο Λιάγκας στην Κέρκυρα σπάει στάμνες με την…

Λέων

Μένετε κολλημένοι στα ιδανικά σας και έτσι θα αναπτυχθεί η ποιότητα της σχέσης σας.Δεν υπάρχει εμπόδιο οπότε τηλεφωνήστε του/της. Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε πολύ καλά. Θα είστε πιο ήρεμοι και θα έχετε την τάση να συμβιβάζεστε περισσότερο. Η κοινωνική σας φύση είναι η μεγαλύτερη δύναμή σας.

Παρθένος

Ο/Η σύντροφός σας θα έχει τον δικό του/της τρόπο να σας πει ότι η αντιφατική οπτική σας σας σταματά από το να αναζητήσετε την πραγματική ευτυχία. Μην το λαμβάνετε αυτό ως κριτική αλλά ως πρόοδο αν την αποδεχθείτε. Σήμερα θα είναι ήρεμη ημέρα και θα έχετε περισσότερη ελευθερία. Τώρα είναι καιρός να σκεφθείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τα κοντινά σας άτομα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε!! Η σημερινή εικόνα του Δημήτρη Κόκοτα θα σας αφήσει άφωνους

Ζυγός

Από τις φιλικές συζητήσεις και τους έντονους υπαινιγμούς ο/η σύντροφός σας θα ενθουσιαστεί από τις πιθανότητες που του/της προσφέρετε να φανταστεί. Ανάμεσα στην απόλυτη χαλάρωση και την έντονη πνευματικότητα κινείστε. Αποφύγετε τις περίπλοκες συζητήσεις. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι να αποφύγετε τις αντιθέσεις χωρίς να εξαντλήστε.

Σκορπιός

Θα έχετε μια πιο φιλική, πιο ανοιχτή και πιο υπομονετική συμπεριφορά. Μην αποδέχεστε κάθε συμβιβασμό που εμφανίζεται μπροστά σας όμως. Το μέλλον σας είναι στα χέρια σας και μπορείτε να έχετε τον έλεγχο. Αισθάνεστε ότι οι άλλοι προσπαθούν να σας εκμεταλλευθούν και όχι παράλογα.Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να υποκύπτει στην κολακεία. Πιθανή επικοινωνία από άτομο από τα παλιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Σχεδόν παραμορφωμένη! Την έφαγαν οι πλαστικές; Τρομάξαμε με το πρόσωπο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη…

Τοξότης

Μια ξεκάθαρη συζήτηση θα σας επιτρέψει να αφήσετε τους φόβους σας στο περιθώριο. Μην κρύβεστε στην σιωπή και μην βυθίζετε τον εαυτό σας στις αμφιβολίες. Κοιτάξτε τα πάντα αντικειμενικά. Ένα πρόβλημα που έχει ξεκαθαριστεί θα σας επιτρέψει να έρθετε κοντά στην υλοποίηση ενός παλιού ονείρου. Μπορεί να είναι πιο αληθινό από ότι φαντάζεστε.

Αιγόκερως

Αισθάνεστε μια ανάγκη να εκμεταλλευθείτε όλα σας τα επιτεύγματα και να γευθείτε τις απολαύσεις που σας παρέχονται στο σπίτι σας. Μάλλον θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιες δουλειές του σπιτιού και ίσως και κάποιες αγορές και βελτιώσεις. Μην αφήσετε το μυαλό σας να μονοπωληθεί από ασήμαντες ανησυχίες. Χρειάζεται να εκμεταλλευθείτε την ζωή στο έπακρο για να κάνετε μια νέα αρχή.

Υδροχόος

Αισθάνεστε ότι δεν έχετε αρκετό έλεγχο πάνω στην σχέση σας ή στην κατεύθυνση της ερωτικής σας ζωής. Μην περιπλανάστε απλά. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να μάθετε από το απρόσμενο. Θα κάνετε μια καθαρή και συνειδητή προσπάθεια να υιοθετήσετε την αλλαγή και θα το κάνετε χωρίς φόβο. Ένα σημαντικό αποτέλεσμα είναι στον ορίζοντα.

Ιχθύες

Το ένστικτό σας δεν θα σας προδώσει. Μην διστάσετε, ακολουθήστε την διαίσθησή σας και τα βήματα που έχετε ήδη κάνει. Ο/η σύντροφός σας θα σας υποστηρίξει. Μπορείτε να γοητεύσετε τους πάντες σήμερα. Θα πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές ανάμεσα στην φαντασία και την πραγματικότητα αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...
loading…